Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit review

Op zoek naar de Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit in de kleur black? Wij hebben een onafhankelijke review geschreven over dit product van Thule waarbij we hebben gekeken naar de specificaties en kostprijs van dit product.

Eigenschappen van de Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit

  • De Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit is speciaal ontworpen voor fietsen met een smalle stuurpen.
  • Het is een lichtgewicht adapter die eenvoudig te monteren is op de fiets.
  • De adapter is compatibel met de Thule Yepp Nexxt Mini fietsstoel en zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging van de stoel op de fiets.
  • De adapter is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een lange levensduur.
  • De Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit is een handige accessoire voor ouders die hun kindje veilig en comfortabel willen vervoeren op de fiets.

Veiligheid en Comfort

Veiligheid en comfort staan voorop bij het fietsen met uw kleintje. De Thule Yepp Nexxt Mini Adapter Slim Fit biedt beide aspecten in één adapter. Deze adapter is ontworpen om uw Thule Yepp Nexxt Mini fietszitje veilig en stevig aan uw fiets te bevestigen, zodat u met een gerust hart kunt fietsen.

Met het slimme ontwerp van de Thule Yepp Nexxt Mini Adapter Slim Fit wordt het fietszitje op een stabiele en veilige manier aan uw fiets bevestigd. Dit zorgt ervoor dat uw kleintje tijdens het fietsen comfortabel en goed ondersteund wordt. Zo kunt u samen genieten van veilige en plezierige fietstochten.

Eenvoudige Installatie en Verstelbaarheid

De Thule Yepp Nexxt Mini Adapter Slim Fit biedt eenvoudige installatie en verstelbaarheid. Met behulp van de bijgeleverde bevestigingsmaterialen kunt u de adapter moeiteloos aan uw fiets bevestigen. Daarnaast is de adapter verstelbaar, zodat u de optimale positie kunt instellen voor uw Thule Yepp Nexxt Mini fietszitje en uw kleintje.

Of u nu een fietsrit maakt in de stad of op het platteland, de Thule Yepp Nexxt Mini Adapter Slim Fit past zich aan verschillende fietsframes aan. Hierdoor kunt u de adapter gebruiken op verschillende fietsen zonder dat u extra accessoires hoeft aan te schaffen. Dit maakt het een praktische en kosteneffectieve oplossing voor het veilig vervoeren van uw kleintje.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid

Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van een adapter voor uw fietszitje. De Thule Yepp Nexxt Mini Adapter Slim Fit is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan en bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. U kunt erop vertrouwen dat deze adapter uw kleintje veilig en stabiel zal houden tijdens al uw fietstochten.

Specificaties:

  • Merk: Thule
  • Kleur: black
  • EAN code: 91021182165
17,90 24,95 Niet op voorraad
Awin Babypark
Laatste update was op: 03/12/2023 22:42

Thule Yepp Nexxt Mini Slim Fit Adapter
De Thule Yepp Nexxt Mini Slim Fit Adapter is een handig montageblok voor het Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje. Met deze extra adapter kun je het voorzitje van de ene op de andere fiets zetten. Het overzetten van het fietszitje gaat heel makkelijk, snel en zonder gereedschap. De Thule Yepp Nexxt Mini Slim Fit Adapter past op stuurpennen met een diameter van 20 tot 28 mm en voldoet aan de veiligheidsnormen.
Eigenschappen

- Geschikt voor het Thule Yepp Nexxt Mini Voorzitje
- Voor snel switchen tussen twee fietsen
- Past op normale en Ahead-stuurpennen (met diameter van 20-28 mm)
- Eenvoudig te monteren
- Voldoet aan de veiligheidsnormen

24,95 Direct uit voorraad leverbaar
Awin Prenatal
Laatste update was op: 03/12/2023 22:42

Met de Thule Yepp Nexxt Mini slimfit adapter kun je makkelijk het Thule Yepp Nexxt Mini fietstoeltje op een tweede fiets monteren. Let op: de extra stuurpen adapter is alleen geschikt voor de Thule Yepp Nexxt Mini.

Wat maakt de Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit in het black zo bijzonder?

De Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit is de perfecte oplossing voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en gemakkelijke manier om hun kind mee te nemen op de fiets. Deze adapter is speciaal ontworpen om te passen op de meeste fietsen en is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 3 jaar oud. Met de Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit kunt u uw kind veilig en comfortabel vervoeren, terwijl u geniet van een ontspannen fietstocht. Kies voor de Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit en geniet van de vrijheid om samen met uw kind te fietsen!

Wat kost de Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit

De prijs van de Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit in de kleur black kan je vinden in het onderstaande overzicht. We hebben de prijsgeschiedenis van de Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit voor je bijgehouden in een handige tijdlijn.

Prijs geschiedenis voor Thule - Adapter - SlimFit Yepp Nexxt Mini

Statistieken

Huidige prijs €23,75 03/12/2023
Hoogste prijs €29,59 19/06/2023
Laagste prijs €19,99 15/10/2023
Sinds 19/06/2023

Laatste prijswijzigingen

€23,75 03/12/2023
€23,79 30/11/2023
€27,95 27/11/2023
€23,04 24/11/2023
€23,39 09/11/2023

De Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit kopen?

De Thule Yepp Nexxt Mini adapter slim fit kan je kopen bij de volgende aanbieders. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Thule kinderwagen?

Met zijn nadruk op veiligheid, eenvoudige installatie, verstelbaarheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt deze adapter alles wat u nodig heeft om samen met uw kindje te genieten van fietsavonturen.

Wacht niet langer en kies vandaag nog voor de Thule Yepp Nexxt Mini Adapter Slim Fit. Maak van fietsen met uw kleintje een veilige en plezierige ervaring!

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken