Nania autostoel review

Het is van belang dat je je kindje veilig in de auto kunt vervoeren. Een goede autostoel kan het verschil tussen leven en dood bepalen. Daarom is een comfortabele en veilige autostoel voor kinderen onmisbaar. Een van de autostoelen is de Nania autostoel. De autostoeltjes zijn in verschillende uitvoeringen en voor verschillende leeftijden te verkrijgen. De Nania autostoel beoordeling is dus van belang, zodat je zelf deze autostoel ook kunt overwegen. Hieronder gaan we verder in, op de verschillende autostoelen van dit merk.

Inhoud van dit artikel

Voordelen van de autostoel Nania

De autostoelen van Nania hebben speciale eigenschappen. Ze kunnen extra veilig worden bevestigd. Bovendien kunnen de autostoeltjes meegroeien, zodat het kind er langer plezier van heeft. De stoeltjes beschikken over de volgende voordelen:

Veiligheid

De stoeltjes zijn goedgekeurd, namens de Europese veiligheidsnormen. Dit betekent dat ze aan strenge eisen moeten voldoen. Ze hebben succesvolle crashtests doorstaan, voordat ze op de markt kwamen. De autostoeltjes beschikken over een stevige constructie en een verstelbaar harnas.

Comfort

Je kindje ervaart een heerlijke zachte stoel, met een ergonomisch ontwerp. Hierdoor zijn zelfs lange autoreizen relaxed. De stoel ondersteunt de nek en de rug, waardoor de kans op wervelklachten verkleind wordt. Je kunt de stoel bovendien verstellen, waardoor het kind zowel kan zitten als slapen.

Makkelijk installeren

Je kunt de stoel eenvoudig aan de autogordel vastmaken, zodat het kind volgens de normen van de verkeersveiligheid vervoerd wordt. Er zit bovendien een heldere instructie bij het autostoeltje.

Autostoeltjes voor verschillende leeftijden

Er zijn autostoeltjes voor elke leeftijd verkrijgbaar. Denk aan autostoelen voor peuters, baby’s en oudere kinderen. Sommige stoelen zijn voor elke leeftijd, omdat ze meegroeien. Je kunt de autostoel dus meerdere jaren gebruiken.

Fijne prijs

De autostoelen van Nania zijn relatief goedkoop. Je ontvangt dus hoge kwaliteit, tegen een lage prijs. Daarom zijn de stoeltjes van Nania ook erg populair.

Prijs geschiedenis voor Nania RACER ECO - meegroei autostoel Groep 1/2/3 - van 9 tot 36 kg - Zwart autostoeltje

Statistieken

Huidige prijs €59,99 30/09/2023
Hoogste prijs €69,99 24/04/2023
Laagste prijs €59,99 18/05/2023
Sinds 24/04/2023

Laatste prijswijzigingen

€59,99 26/07/2023
€64,99 23/07/2023
€59,99 05/07/2023
€64,99 02/07/2023
€59,99 29/06/2023

Vijfpuntsharnas

Je kindje komt in een speciaal en stevig harnas te zitten. Op deze manier kan het kind niet uit het stoeltje vliegen, tijdens een botsing of harde rem. Je kunt het harnas verstellen, waardoor het kind er altijd in past.

Zijdelingse bescherming

De Nania autostoel met Isofix beschikt ook over zijdelingse bescherming. Dit is ideaal voor een zijwaartse botsing. De extra vulling aan de zijkanten, beschermt het kind tegen letselschade.

Wasbare bekleding

De Nania autostoel hoes zorgt ervoor dat het stoeltje niet vuil wordt. Hierdoor kun je het stoeltje ook eenvoudig transporteren. Bovendien kan het kind ook op de hoes zitten. In de warme zomer, heeft de hoes ook een verkoelende werking. De hoes en de bekleding kunnen makkelijk uitgewassen worden. De bekleding is bovendien makkelijk te verwijderen en terug te plaatsen.

Nania autostoel bevestigen

Er is ook een Nania autostoel met Isofix verkrijgbaar. Het Isofixsysteem is een speciaal veiligheidssysteem. Isofix is een gestandaardiseerd en internationaal bevestigingssysteem. Veiligheid wordt dus met dit systeem gegarandeerd, doordat het autostoeltje extra stevig vastgemaakt kan worden. De twee bevestigingspunten bevinden zich tussen de rugleuning en het zitvlak van de achterbank. Alle moderne auto’s hebben deze mogelijkheden. De Isofix-bevestigingspunten worden aan stevige haken bevestigd, waardoor het stoeltje op geen enkele manier kan verschuiven of naar voren kan klappen.

Soorten Nania autostoelen

Er zijn uiteenlopende soorten autostoelen, voor verschillende leeftijden en gewichtsklassen. Ze hebben allemaal verschillende eigenschappen. In deze Nania autostoel review worden enkele modellen besproken.

Nania BeOne SP Autostoel

Deze autostoel is speciaal voor baby’s van nul tot dertien kg. Het stoeltje is van comfortabele stof gemaakt en ondersteunt het wervelkolom. Het stoeltje heeft een vijfpuntharnas, zijdelingse bescherming en een uitwasbare hoes. De baby zit dus extra stevig bevestigd.

Nania I-Max SP Luxe Autostoel

Kinderen van negen tot 36 kg kunnen prima in dit autostoeltje vervoerd worden. Het is een meegroei autostoel. De verstelbare hoofdsteun ondersteunt de nek, op een prettige manier. Ook dit autostoeltje heeft een stevig harnas met vijf punten en bescherming tegen zijdelingse botsingen. Het betreft een comfortabele en luxe-uitvoering, die van een kantelstand is voorzien. Ook heeft het stoeltje opklapbare armsteunen.

Nania Cosmo SP Luxe Autostoel

Naast zijdelingse bescherming en een stevig harnas, heeft dit stoeltje ook een verstelbare gordelleider en verstelbare rugsteun. Het is een ideaal stoeltje voor lange autoritten. Het stoeltje is voor kinderen tussen de nul en 25 kg geschikt. Je kunt het stoeltje zowel achterwaarts plaatsen als voorwaarts. Achterwaarts is tegen de rijrichting en voorwaarts is met de richting mee. Het kind mag dus ook op de voorste passagiersstoel vervoerd worden. Dit mag alleen achterwaarts, in verband met het gevaar van de uitklappende airbag aan de voorkant. Achterin kan het kind in beide richtingen vervoerd worden.

Nania Racer SP Autostoel

Dit sportieve autostoeltje ziet er aantrekkelijk uit en beschikt over een anatomisch gevormde zitting. Hierdoor is het zitcomfort ook perfect. Het stoeltje beschikt verder over alle kenmerkende veiligheidseisen van de Nania autostoelen. Kinderen vanaf vijftien kg, kunnen met het autostoeltje aan de gewone driepuntsgordel vastzitten.

Nania autostoel kopen?

Bekijk hieronder het overzicht autostoeltjes van Nania. Nania is een populair merk met mooie autostoelen, in diverse uitvoeringen. Bekijk ze hier:

€92,00
Direct uit voorraad leverbaar
Bol.com
€95,00
Direct uit voorraad leverbaar
Bol.com
€109,00
Direct uit voorraad leverbaar
Bol.com
€114,99
Direct uit voorraad leverbaar
Bol.com
€109,00
Niet op voorraad
Bol.com

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken