Maxi-Cosi Emerald i-Size review

Op zoek naar de Maxi-Cosi Emerald i-Size in de kleur Authentic Black? Wij hebben een onafhankelijke review geschreven over dit product van Maxi-Cosi waarbij we hebben gekeken naar de specificaties en kostprijs van dit product.

YouTube

Eigenschappen van de Maxi-Cosi Emerald i-Size

– Geschikt voor kinderen van 61 tot 105 cm (ongeveer 4 maanden tot 4 jaar)
– Voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnormen
– Voorzien van een 3-punts veiligheidsgordel en een verstelbare hoofdsteun
– Kan zowel voorwaarts als achterwaarts gericht worden gebruikt
– Makkelijk te installeren met Isofix bevestigingspunten

Specificaties:

  • Merk: Maxi-Cosi
  • Kleur: Authentic Black
  • EAN code: 8712930158202
299,00 Direct uit voorraad leverbaar
Awin Prenatal NL - FamilyBlend
Laatste update was op: 30/09/2023 10:11

De Maxi-Cosi Emerald i-Size is een groep 0/1/2/3 autostoel die perfect met je kleintje meegroeit. De Maxi-Cosi Emerald is te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje 7 jaar oud is (0¿25 kg). Deze praktische autostoel staat met zijn steunpoot veilig en stevig in de auto. Bevestig deze autostoel met Isofix of de autogordel eenvoudig in de auto. Met de indicators op de stoel zie je of het stoeltje goed geïnstalleerd is. Zodra je kindje groter wordt kan je het zitje omdraaien en in de voorwaartse rijrichting plaatsen (9¿25 kg). Het handige Easy-in gordelsysteem van de Maxi-Cosi Emerald autostoel zorgt ervoor dat het tuigje met je kind meegroeit en hij/zij altijd veilig vast zit. Daarnaast is de hoofdsteun in hoogte verstelbaar. De hoofdsteun is uitgerust met G-CELL technologie, dit zorgt voor extra stevigheid en flexibiliteit, maar zorgt er ook voor dat je kleine beter beschermd is bij zijwaartse botsingen. Gewicht autostoel: 13 kg.

Wat maakt de Maxi-Cosi Emerald i-Size in het Authentic Black zo bijzonder?

De Maxi-Cosi Emerald i-Size is de perfecte autostoel voor ouders die op zoek zijn naar veiligheid en comfort voor hun kind. Deze autostoel voldoet aan de nieuwste i-Size veiligheidsnormen en biedt optimale bescherming bij een zijdelingse botsing. Daarnaast is de Emerald i-Size voorzien van een zachte en ademende bekleding, waardoor je kindje comfortabel kan zitten tijdens lange autoritten. De autostoel is geschikt voor kinderen van 61 tot 105 cm en kan eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van het Isofix-systeem. Kies voor de Maxi-Cosi Emerald i-Size en geef je kindje de beste bescherming tijdens het reizen.

Wat kost de Maxi-Cosi Emerald i-Size

De prijs van de Maxi-Cosi Emerald i-Size in de kleur Authentic Black kan je vinden in het onderstaande overzicht. We hebben de prijsgeschiedenis van de Maxi-Cosi Emerald i-Size voor je bijgehouden in een handige tijdlijn.

Prijs geschiedenis voor Maxi-Cosi Emerald i-Size

Statistieken

Huidige prijs €299,00 30/09/2023
Hoogste prijs €299,00 05/04/2023
Laagste prijs €299,00 05/04/2023
Sinds 05/04/2023

Laatste prijswijzigingen

€299,00 05/04/2023

De Maxi-Cosi Emerald i-Size kopen?

De Maxi-Cosi Emerald i-Size kan je kopen bij de volgende aanbieders. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Maxi-Cosi kinderwagen?

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken