Maxi-Cosi Back Seat Protector review

Op zoek naar de Maxi-Cosi Back Seat Protector in de kleur Black? Wij hebben een onafhankelijke review geschreven over dit product van Maxi-Cosi waarbij we hebben gekeken naar de specificaties en kostprijs van dit product.

YouTube

Bescherming van de Autostoel

De Maxi-Cosi Back Seat Protector biedt uitstekende bescherming voor uw autostoel. Het beschermt tegen vuil, vlekken, modder, krassen en andere beschadigingen die kunnen ontstaan tijdens het gebruik van de autostoel. Met de Back Seat Protector kunt u met een gerust hart uw kinderen meenemen in de auto, wetende dat uw autostoel goed beschermd is.

Waterbestendig en Gemakkelijk te Reinigen

De Back Seat Protector is waterbestendig, waardoor morsen en vloeistoffen geen probleem vormen. Het voorkomt dat vocht doordringt tot de autostoel, waardoor deze langer schoon en fris blijft. Bovendien is de Back Seat Protector gemakkelijk te reinigen. U kunt eenvoudig vlekken en vuil verwijderen met een vochtige doek of de protector afnemen en schoonmaken indien nodig.

Stevige Bevestiging

De Maxi-Cosi Back Seat Protector heeft een stevige bevestigingssysteem dat ervoor zorgt dat de protector op zijn plaats blijft tijdens het gebruik. Het is voorzien van verstelbare riemen en gespen die u kunt vastmaken aan de hoofdsteunen van de autostoel. Hierdoor blijft de protector goed op zijn plek, zelfs tijdens bewegingen en het in- en uitstappen van uw kinderen.

Praktische Opbergvakken

Naast het bieden van bescherming heeft de Back Seat Protector ook praktische opbergvakken. Deze vakken bieden extra opbergruimte voor speelgoed, snacks, drinkflessen en andere benodigdheden die uw kinderen tijdens de autorit nodig kunnen hebben. Hierdoor blijft alles georganiseerd en binnen handbereik, waardoor u een opgeruimde auto hebt.

Eigenschappen van de Maxi-Cosi Back Seat Protector

  • Beschermt de achterbank van de auto tegen vuil, krassen en beschadigingen
  • Gemaakt van duurzaam en waterafstotend materiaal
  • Eenvoudig te bevestigen en te verwijderen dankzij de elastische banden en klittenbandsluitingen
  • Geschikt voor alle autostoelen en kinderwagens van Maxi-Cosi
  • Voorzien van handige opbergvakken voor speelgoed, snacks en andere benodigdheden

Specificaties:

  • Merk: Maxi-Cosi
  • Kleur: Black
  • EAN code: 3220660266807
23,99 Niet op voorraad
Awin Prenatal
Laatste update was op: 03/10/2023 09:45

De Maxi-Cosi Back Seat Protector is het ideale accessoire om de bekleding van je auto te beschermen. Dankzij het grote oppervlak van de Back Seat Protector past je Maxi-Cosi autostoeltje er makkelijk op.

Wat maakt de Maxi-Cosi Back Seat Protector in het Black zo bijzonder?

De Maxi-Cosi Back Seat Protector is een must-have voor ouders met jonge kinderen. Deze beschermhoes beschermt de achterkant van de autostoel tegen vuil, krassen en beschadigingen door autostoeltjes. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en is gemakkelijk te installeren. Bovendien heeft het een handige opbergvak voor speelgoed en andere benodigdheden. Met de Maxi-Cosi Back Seat Protector hoef je je geen zorgen te maken over beschadigingen aan je autostoel en kun je met een gerust hart op pad met je kleintje.

Wat kost de Maxi-Cosi Back Seat Protector

De prijs van de Maxi-Cosi Back Seat Protector in de kleur Black kan je vinden in het onderstaande overzicht. We hebben de prijsgeschiedenis van de Maxi-Cosi Back Seat Protector voor je bijgehouden in een handige tijdlijn.

Prijs geschiedenis voor Maxi-Cosi Back Seat Protector

Statistieken

Huidige prijs €23,99 03/10/2023
Hoogste prijs €29,99 19/06/2023
Laagste prijs €23,99 24/09/2023
Sinds 19/06/2023

Laatste prijswijzigingen

€23,99 24/09/2023
€29,99 19/06/2023

De Maxi-Cosi Back Seat Protector kopen?

De Maxi-Cosi Back Seat Protector kan je kopen bij de volgende aanbieders. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Maxi-Cosi kinderwagen?

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken