Easywalker Jackey Buggy review

Een goede buggy vinden als jonge ouder is niet altijd een eenvoudige opdracht, want hoe raak je wegwijs in het enorme aanbod aan mogelijkheden? Gelukkig kan een duidelijke review je alvast helpen om precies de goede aankoop te doen.

De Easywalker Jackey behoort niet zonder reden tot de populairste buggy’s van dit moment. In deze Easywalker Jackey Buggy review lees je alles wat je moet weten over de voordelen, nadelen en unieke eigenschappen van deze buggy!

Inhoud van dit artikel

Wat is de Easywalker Jackey Buggy?

De Easywalker Jackey Buggy is een buggy van het merk Easywalker en is een van de meest verkochte modellen van deze aanbieder. Naast de Jackey Buggy bestaan er natuurlijk ook heel wat andere modellen, waaronder de Walker Mini Go en de Miley.

De Easywalker Jackey is een compacte buggy die heel wat flexibiliteit biedt aan jonge ouders, maar hij heeft nog veel meer in petto. Het merk zelf heeft in elk geval naam gemaakt als een van de meest betrouwbare verdelers van buggy’s en kinderwagens. Hieronder lees je meer over de Easywalker Jackey Buggy!

De belangrijkste Easywalker Jackey voordelen

Voor je een buggy aankoopt, wil je natuurlijk graag weten wat je ervan kunt verwachten. Dit zijn alvast de belangrijkste sterke punten van deze Easywalker Jackey:

1. Een compacte buggy

In de eerste plaats is de Easywalker Jackey perfect om mee te reizen, omdat je hem heel gemakkelijk in kunt klappen. In ingeklapte positie meet de kinderwagen niet meer dan 58 cm lang, 44 cm breed en 26 cm hoog. Daarbij volstaat één druk op de knop om je nieuwe buggy meteen een stuk kleiner en dus draagbaar te maken.

2. Gerecycleerd materiaal

Een ander belangrijk voordeel van deze Easywalker Jackey is dat hij uit gerecycleerde PET-flessen bestaat, wat duurzaam leven natuurlijk een stuk gemakkelijker maakt. Ondanks het gebruik van gerecycleerd materiaal is de kinderwagen toch erg stevig.

3. Een laag gewicht

Zoals dat bij een compacte buggy vaak het geval is, is de Easywalker Jackey ook erg licht. Zo weegt hij niet meer dan 7,5 kilogram, waardoor je hem heel gemakkelijk meeneemt op reis of in de auto legt.

4. Veel draagkracht

Ondanks zijn lage eigen gewicht en compacte vorm kan deze buggy toch een maximale belasting van 22 kilogram aan, wat zeker niet weinig is. Zelfs als je kindje iets ouder en zwaarder is, gebruik je dit model dus zonder problemen.

5. Een optimale veiligheid tijdens het rijden

De geïntegreerde 5-punts veiligheidsgordel en de mogelijkheid om de buggy in een ligstand te plaatsen, dragen bij aan de veiligheid tijdens het rijden. Zo zit je kindje altijd stevig vast.

6. Ook voor langere ouders

In tegenstelling tot wat je zou vermoeden, is de Easywalker Jacky ook geschikt voor langere ouders, wat wel belangrijk is in een land als Nederland. In de meeste gevallen zijn compacte buggy’s niet bepaald comfortabel voor mensen boven de 185 cm, omdat de duwstangen dan nét te laag komen. Bij dit model is dat echter geen probleem, waardoor zelfs de langste Nederlanders geen problemen ervaren.

7. Een goede prijs

Ten slotte is ook de Easywalker Jackey Buggy prijs een belangrijk voordeel, zeker als je deze vergelijkt met veel andere buggy’s. Voor dit model betaal je tussen de 290 en 350 euro, afhankelijk van waar je de Easywalker Jackey Buggy wilt kopen.

De EasyWalker Jackey: comfort en stijl in één

Als ouder is het belangrijk om een kinderwagen te hebben die comfort biedt aan je kleintje en tegelijkertijd gemak en flexibiliteit biedt voor jou. De EasyWalker Jackey is de perfecte combinatie van comfort en stijl, waardoor elke wandeling een plezierige ervaring wordt.

Comfortabele ritten voor je kind

De EasyWalker Jackey is ontworpen met het comfort van je kind in gedachten. Het heeft een zachte en gevoerde zitting waarin je kleintje comfortabel kan zitten of liggen. De verstelbare rugleuning zorgt ervoor dat je kind altijd in de meest ergonomische positie zit, terwijl de vering in de wielen schokken absorbeert en zorgt voor een soepele rit, zelfs op oneffen terrein.

Gemakkelijk manoeuvreren en compact vouwen

Als ouder wil je een kinderwagen die gemakkelijk te manoeuvreren is, zelfs in drukke omgevingen. De EasyWalker Jackey heeft een slank ontwerp en is voorzien van wendbare en zwenkbare wielen, waardoor je moeiteloos door smalle gangpaden, drukke straten en bochten kunt navigeren. Bovendien kan de kinderwagen met één hand compact worden ingeklapt, waardoor het gemakkelijk op te bergen is in de kofferbak van je auto of thuis.

Stijlvol design voor moderne ouders

Naast functionaliteit begrijpen we dat stijl ook belangrijk is voor moderne ouders. De EasyWalker Jackey heeft een eigentijds en stijlvol design dat je onderweg laat opvallen. Met verschillende kleuropties en hoogwaardige materialen kun je de kinderwagen aanpassen aan je persoonlijke stijl en voorkeuren.

Wat kan er beter aan de Easywalker Jackey Buggy?

Een overzicht van de Easywalker Jackey voordelen is natuurlijk belangrijk, maar dit zou geen echte review zijn als er niet ook iets werd verteld over de eventuele knelpunten. Hieronder enkele dingen die misschien beter zouden kunnen:

1. Het inklappen van de buggy

Het uitklappen van deze buggy gaat erg gemakkelijk, maar het inklappen vraagt iets meer moeite. Je moet immers eerst een clipje op de buggy losmaken voor je je kinderwagen in elkaar kunt klappen, wat het iets omslachtiger maakt dan bij andere modellen. Op zich is dat natuurlijk weinig extra werk en het compacte design van de buggy maakt veel goed.

2. Niet het allerbeste zitcomfort

Daarbij is het zitcomfort van de Easywalker Jackey niet slecht, maar ook niet het beste dat je kunt vinden. Volgens veel mensen is het zitvlak immers een beetje onderuitgezakt, waardoor het voor het kindje soms moeilijk kan zijn om rechtop te zitten.

3. Kleine wieltjes

Hoewel de relatief kleine wieltjes van deze buggy het natuurlijk gemakkelijk maken om hem te vervoeren en in te klappen, is er ook een mogelijk nadeel aan verbonden. De kleine afmetingen zorgen er immers voor dat je nét iets minder comfortabel rijdt, ten minste over oneffen terrein of bijvoorbeeld in een straat met kasseien.

Natuurlijk ervaar je dit probleem enkel wanneer je heel lange ritten maakt in oude steden, op wegen die in slechte staat zijn. In een moderne stad of tijdens een wandeling over geasfalteerde banen is er dus geen enkel probleem.

Kies voor de compacte en flexibele Easywalker Jackey Buggy

Deze Easywalker Jackey kopen is een goed idee als je op zoek bent naar een buggy die gemakkelijk in te klappen, mee te nemen en op te bergen is. Daarbij doe je er ook een goede investering mee wanneer je kindje nét iets groter en zwaarder is of als je een buggy zoekt die je jarenlang kunt gebruiken.

De nadelen van deze buggy zijn eigenlijk vooral het gevolg van enkele voordelen, zoals de kleinere wielen te wijten zijn aan het compacte design. Aan de andere kant biedt de buggy heel wat interessante voordelen, die hem zeker de moeite waard maken als je een flexibele, stevige en betaalbare kinderwagen zoekt!

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken