De 4 leukste zwangerschapskalenders van 2022

Ben je zwanger? Van harte gefeliciteerd! Nu wordt het aftellen geblazen en wat is er leuker dan dit te doen met een zwangerschapskalender. Welke zwangerschapskalender moet je eigenlijk kopen of op je verlanglijstje zetten? Wij helpen je een handje. Dit zijn de vier leukste zwangerschapskalenders van dit jaar!

Zwangerschapsscheurkalender

Pauline Oud – Mijn 9 maanden zwangerschapskalender

Met deze Mijn 9 maanden scheurkalender tel je de dagen af tot aan uw bevalling. Elke dag kunt u er een blaadje …
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Toevoegen aan vergelijken

De leukste scheurkalender voor de zwangerschap is de Mijn 9 maanden zwangerschapskalender van Pauline Oud. De scheurkalender is echt een leuk kado om weg te geven aan de zwangere vriendin, zus of collega.

Chinese geslachtskalender

Wat is een Chinese geslachtskalender? Een Chinese geslachtskalender is de leukste manier om het geslacht van je baby te voorspellen. Het gaat uit van jouw leeftijd en de maand waarin de bevruchting heeft plaatsgevonden. Deze gegevens zijn verwerkt in een tabel, die vervolgens ‘voorspelt’ of je meer kans hebt op een jongen of een meisje. De leukste weddenschappen met de mensen in je omgeving baseren op een Chinese geslachtskalender? Bereken met het onderstaande overzicht welk geslacht het wordt:

De 4 leukste zwangerschapskalenders

Bekijk in het onderstaande overzicht onze top 4 zwangerschapskalenders. Met deze lijst kan je jouw verlanglijstje aanvullen of juist een cadeautje kopen voor de zwangere vriendin, zus of collega. Dit is onze top 4:

Wat kan je met een zwangerschapskalender?

De kalender geeft je als moeder heel veel informatie over de baby. Zo lees je in de zwangerschapskalender hoe je baby groeit, hoe je lichaam verandert en waar je allemaal aan moet denken tijdens je zwangerschap. Ook krijg je een beter beeld bij de groeifasen en behoeften van de baby terwijl hij of zij nog lekker in de buik rondzwemt. Handig toch?

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken