Cybex Priam Kidboard meerijdplankje review

Op zoek naar de Cybex Priam Kidboard meerijdplankje in de kleur black? Wij hebben een onafhankelijke review geschreven over dit product van Cybex waarbij we hebben gekeken naar de specificaties en kostprijs van dit product.

YouTube

Handig en Veilig Vervoer

Het Cybex Priam Kidboard biedt een handige en veilige oplossing om uw oudere kind mee te nemen tijdens uw wandelingen. Met dit meerijdplankje kan uw kind gemakkelijk staan en meerijden terwijl u de kinderwagen voortduwt. Dit maakt het ideaal voor oudere kinderen die soms moe worden tijdens lange wandelingen.

Het Kidboard is speciaal ontworpen om stabiel en stevig te zijn, waardoor uw kind veilig en comfortabel kan meerijden. Het heeft antislipoppervlakken en zijsteunen om ervoor te zorgen dat uw kind altijd veilig op het plankje staat.

Eenvoudige Installatie en Gebruik

Het Cybex Priam Kidboard is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het kan snel en gemakkelijk aan de achterkant van de Cybex Priam kinderwagen worden bevestigd. Het plankje kan worden opgeklapt wanneer het niet in gebruik is en weer worden uitgeklapt wanneer uw kind wil meerijden.

Daarnaast is het Kidboard compatibel met de verschillende zitposities van de Cybex Priam kinderwagen. U kunt het plankje eenvoudig aanpassen aan uw behoeften en de voorkeur van uw kind.

Comfortabel en Gemakkelijk Manoeuvreerbaar

Het Cybex Priam Kidboard biedt niet alleen gemak, maar ook comfort voor uw kind en gemak voor u. Het heeft een veermechanisme dat schokken absorbeert en trillingen minimaliseert, waardoor de rit soepel en comfortabel is voor uw kind.

Bovendien verstoort het Kidboard de bewegingsvrijheid en het manoeuvreervermogen van de kinderwagen niet. U kunt nog steeds gemakkelijk door smalle ruimtes navigeren en probleemloos sturen, zelfs met het Kidboard bevestigd.

Eigenschappen van de Cybex Priam Kidboard meerijdplankje

  • Het Cybex Priam Kidboard meerijdplankje is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar tot maximaal 22 kg.
  • Het plankje is eenvoudig te bevestigen aan de achterkant van de Cybex Priam kinderwagen en kan ook snel worden verwijderd wanneer het niet nodig is.
  • Het meerijdplankje heeft een antislip oppervlak en een verhoogde rand voor extra veiligheid.
  • Het plankje heeft een flexibel ontwerp dat meebeweegt met de kinderwagen en zorgt voor een soepele en stabiele rit.
  • Het Cybex Priam Kidboard meerijdplankje is compact en kan worden opgeklapt wanneer het niet in gebruik is, waardoor het gemakkelijk op te bergen is.

Specificaties:

  • Merk: Cybex
  • Kleur: black
  • EAN code: 4058511411798
109,95 Direct uit voorraad leverbaar
Awin Prenatal
Laatste update was op: 11/02/2024 04:23

Het Cybex Priam Meerijdplankje is een leuk accessoire voor oudere kindjes. Het meerijdplankje is eenvoudig aan het frame van de Cybex Priam te bevestigen. Als je het meerijdplankje even niet nodig hebt, berg je deze gemakkelijk op in de grote boodschappenmand van de kinderwagen. Dit meerijdplankje is enkel geschikt voor de Cybex Priam kinderwagen.

Wat maakt de Cybex Priam Kidboard meerijdplankje in het black zo bijzonder?

De Cybex Priam Kidboard is de perfecte oplossing voor ouders met meerdere kinderen. Het meerijdplankje is eenvoudig te bevestigen aan de Priam kinderwagen en biedt een veilige en comfortabele rit voor oudere kinderen. Het plankje is voorzien van een antislip oppervlak en kan tot 20 kg dragen. Het is gemakkelijk op te klappen wanneer het niet in gebruik is en neemt weinig ruimte in beslag. Met de Cybex Priam Kidboard kunnen ouders genieten van een stressvrije wandeling met hun kinderen.

Wat kost de Cybex Priam Kidboard meerijdplankje

De prijs van de Cybex Priam Kidboard meerijdplankje in de kleur black kan je vinden in het onderstaande overzicht. We hebben de prijsgeschiedenis van de Cybex Priam Kidboard meerijdplankje voor je bijgehouden in een handige tijdlijn.

Prijs geschiedenis voor Cybex Priam Kidboard meerijdplankje

Statistieken

Huidige prijs €109,95 11/02/2024
Hoogste prijs €109,95 15/10/2023
Laagste prijs €87,96 24/09/2023
Sinds 24/09/2023

Laatste prijswijzigingen

€109,95 31/12/2023
€93,46 21/12/2023
€109,95 15/10/2023
€87,96 24/09/2023

De Cybex Priam Kidboard meerijdplankje kopen?

Met zijn handigheid, veiligheid, eenvoudige installatie, comfort en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid biedt dit meerijdplankje een praktische en plezierige oplossing voor het vervoeren van oudere kinderen tijdens uw wandelingen.

Wacht niet langer en voeg het Cybex Priam Kidboard toe aan uw kinderwagen. Geniet samen met uw kind van comfortabele en gemakkelijke wandelingen!

De Cybex Priam Kidboard meerijdplankje kan je kopen bij de volgende aanbieders. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Cybex kinderwagen?

€109,95
Direct uit voorraad leverbaar
Prenatal.nl

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken