Chicco Trio Best Friend base review

Op zoek naar de Chicco Trio Best Friend base in de kleur Black? Wij hebben een onafhankelijke review geschreven over dit product van Chicco waarbij we hebben gekeken naar de specificaties en kostprijs van dit product.

YouTube

Eigenschappen van de Chicco Trio Best Friend base

1. Veiligheid: De Chicco Trio Best Friend base is ontworpen om maximale veiligheid te bieden voor je baby tijdens het autorijden. De base is voorzien van een ISOFIX-bevestigingssysteem dat zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging van de autostoel in de auto.

2. Comfort: De base is voorzien van een verstelbare steunpoot die zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het autorijden. De steunpoot kan eenvoudig worden aangepast aan de hoogte van de autostoel, zodat je baby altijd comfortabel zit.

3. Gebruiksgemak: De Chicco Trio Best Friend base is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De ISOFIX-bevestigingssysteem zorgt voor een snelle en gemakkelijke bevestiging van de autostoel in de auto. Daarnaast is de base voorzien van een handige indicator die aangeeft wanneer de autostoel correct is geïnstalleerd.

4. Duurzaamheid: De base is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur. De base is bestand tegen slijtage en kan tegen een stootje, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.

5. Compatibiliteit: De Chicco Trio Best Friend base is compatibel met de Chicco Trio Best Friend autostoel en kan eenvoudig worden bevestigd en losgemaakt. Dit maakt het gemakkelijk om de autostoel te gebruiken in verschillende auto’s en situaties.

Specificaties:

  • Merk: Chicco
  • Kleur: Black
  • EAN code: 8058664127788
30,00 Niet op voorraad
Awin Prenatal NL - FamilyBlend
Laatste update was op: 30/09/2023 09:41

Deze base biedt de mogelijkheid om gemakkelijker je Chicco autostoeltje uit de auto te kunnen tillen én natuurlijk er ook gemakkelijker in te zetten. De base bevestig je met de gordel, waardoor het een kwestie van één klik is van het moment van uit de auto halen of deze er juist in te zetten. De autostoel dient tegen de rijrichting in geplaatst te worden.

Wat maakt de Chicco Trio Best Friend base in het Black zo bijzonder?

De Chicco Trio Best Friend base is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en betrouwbare autostoel voor hun kind. Met zijn geavanceerde veiligheidsfuncties en gebruiksvriendelijke ontwerp, biedt deze autostoel de ultieme bescherming en comfort voor uw kleintje. De base is eenvoudig te installeren en past op de meeste auto’s. Bovendien is de Chicco Trio Best Friend base gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen. Kies voor de Chicco Trio Best Friend base en geef uw kind de beste bescherming tijdens het reizen.

Wat kost de Chicco Trio Best Friend base

De prijs van de Chicco Trio Best Friend base in de kleur Black kan je vinden in het onderstaande overzicht. We hebben de prijsgeschiedenis van de Chicco Trio Best Friend base voor je bijgehouden in een handige tijdlijn.

Prijs geschiedenis voor Chicco Trio Best Friend base

Statistieken

Huidige prijs €30,00 30/09/2023
Hoogste prijs €79,99 23/05/2023
Laagste prijs €30,00 31/08/2023
Sinds 23/05/2023

Laatste prijswijzigingen

€30,00 31/08/2023
€59,00 26/07/2023
€79,99 01/06/2023
€67,99 26/05/2023
€79,99 23/05/2023

De Chicco Trio Best Friend base kopen?

De Chicco Trio Best Friend base kan je kopen bij de volgende aanbieders. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Chicco kinderwagen?

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken