Chicco gekleurde speel- en bijtringen review

Op zoek naar de Chicco gekleurde speel- en bijtringen in de kleur Multi? Wij hebben een onafhankelijke review geschreven over dit product van Chicco waarbij we hebben gekeken naar de specificaties en kostprijs van dit product.

Eigenschappen van de Chicco gekleurde speel- en bijtringen

– De Chicco gekleurde speel- en bijtringen zijn gemaakt van zacht en flexibel materiaal, waardoor ze veilig zijn voor baby’s om op te kauwen en te bijten.
– De ringen zijn voorzien van verschillende texturen en reliëfs, wat de tastzin van baby’s stimuleert en helpt bij het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden.
– De felle kleuren van de ringen trekken de aandacht van baby’s en stimuleren hun visuele ontwikkeling.
– De ringen zijn lichtgewicht en gemakkelijk vast te pakken, waardoor ze perfect zijn voor kleine handjes om te verkennen en vast te houden.
– De ringen zijn gemakkelijk schoon te maken en kunnen worden gesteriliseerd, waardoor ze hygiënisch en veilig zijn voor gebruik door baby’s.

Specificaties:

  • Merk: Chicco
  • Kleur: Multi
  • EAN code: 8058664007592
5,99 Niet op voorraad
Awin Prenatal NL - FamilyBlend
Laatste update was op: 30/09/2023 09:41

Deze speelring van Chicco bevat 6 ringen in verschillende kleuren. Deze ringen zijn van de grote ring te halen. Ideaal voor baby's die net leren grijpen en vastpakken. De gestreepte ring is ook zacht om te bijten. Geschikt vanaf 3 maanden.

Wat maakt de Chicco gekleurde speel- en bijtringen in het Multi zo bijzonder?

De Chicco gekleurde speel- en bijtringen zijn de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilig en leuk speeltje voor hun baby. Deze bijtringen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om de ontwikkeling van de motoriek van uw baby te stimuleren. De verschillende kleuren en texturen van de ringen zorgen voor een leuke en interessante ervaring voor uw baby. Bovendien zijn de ringen gemakkelijk schoon te maken en te steriliseren. Kies voor de Chicco gekleurde speel- en bijtringen en geef uw baby een veilig en leuk speeltje waar hij of zij dol op zal zijn!

Wat kost de Chicco gekleurde speel- en bijtringen

De prijs van de Chicco gekleurde speel- en bijtringen in de kleur Multi kan je vinden in het onderstaande overzicht. We hebben de prijsgeschiedenis van de Chicco gekleurde speel- en bijtringen voor je bijgehouden in een handige tijdlijn.

Prijs geschiedenis voor Chicco gekleurde speel- en bijtringen

Statistieken

Huidige prijs €5,99 30/09/2023
Hoogste prijs €5,99 01/05/2023
Laagste prijs €5,99 01/05/2023
Sinds 01/05/2023

Laatste prijswijzigingen

€5,99 01/05/2023

De Chicco gekleurde speel- en bijtringen kopen?

De Chicco gekleurde speel- en bijtringen kan je kopen bij de volgende aanbieders. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Chicco kinderwagen?

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken