Chicco beer projector regenboog naturel review

Op zoek naar de Chicco beer projector regenboog naturel in de kleur Off-White? Wij hebben een onafhankelijke review geschreven over dit product van Chicco waarbij we hebben gekeken naar de specificaties en kostprijs van dit product.

YouTube

Eigenschappen van de Chicco beer projector regenboog naturel

– Projecteert een regenboog van kleuren op het plafond en de muren
– Heeft een zachte pluche beer als behuizing
– Bevat 3 verschillende lichteffecten: regenboog, sterrenhemel en nachtlampje
– Kan worden gebruikt met of zonder geluiden (natuurgeluiden en slaapliedjes)
– Heeft een automatische uitschakelfunctie na 20 minuten om energie te besparen.

Specificaties:

  • Merk: Chicco
  • Kleur: Off-White
  • EAN code: 8058664136018
24,99 Niet op voorraad
Awin Prenatal NL - FamilyBlend
Laatste update was op: 09/12/2023 23:03

De Chicco beer projector regenboog zorgt ervoor dat je kindje heerlijk in slaap kan vallen. De beer projecteerd een prachtige regenboog op de muur en het plafond. Daarnaast kan de projector rustgevende melodien afspelen, zodat je kindje rustig in slaap valt. De projector heeft twee verschillende procetie standen: een stilstaande of bewegende regenboog waarbij kleur na kleur wordt opgebouwd op de muur. De grootte van de regenboog kan worden aangepast middels een gebogen spiegeltje. De projector (projectie en muziek) is in te stellen op een speelduur van 15 of 30 minuten, waarna deze automatisch uitschakelt.

Wat maakt de Chicco beer projector regenboog naturel in het Off-White zo bijzonder?

De Chicco beer projector regenboog naturel is de perfecte aanvulling op de slaapkamer van je kleintje. Met zijn zachte kleuren en rustgevende projecties van sterren en de maan, zal deze projector je baby helpen om in slaap te vallen en rustig te blijven tijdens de nacht. De projector heeft ook een handige timerfunctie, zodat je hem kunt instellen om automatisch uit te schakelen na 15 of 30 minuten. Bovendien is de Chicco beer projector regenboog naturel gemaakt van hoogwaardige materialen en is hij veilig voor gebruik door baby’s en jonge kinderen. Investeer in een goede nachtrust voor je kleintje met deze geweldige projector!

Wat kost de Chicco beer projector regenboog naturel

De prijs van de Chicco beer projector regenboog naturel in de kleur Off-White kan je vinden in het onderstaande overzicht. We hebben de prijsgeschiedenis van de Chicco beer projector regenboog naturel voor je bijgehouden in een handige tijdlijn.

Prijs geschiedenis voor Chicco beer projector regenboog naturel

Statistieken

Huidige prijs €24,99 09/12/2023
Hoogste prijs €24,99 09/10/2023
Laagste prijs €19,99 24/09/2023
Sinds 24/09/2023

Laatste prijswijzigingen

€24,99 09/10/2023
€19,99 24/09/2023

De Chicco beer projector regenboog naturel kopen?

De Chicco beer projector regenboog naturel kan je kopen bij de volgende aanbieders. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Chicco kinderwagen?

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken