Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal review

Op zoek naar de Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal in de kleur Multi? Wij hebben een onafhankelijke review geschreven over dit product van Chicco waarbij we hebben gekeken naar de specificaties en kostprijs van dit product.

YouTube

Leerzaam en Stimulerend

De Chicco Activiteitenpuzzel Guess the Animal is een leerzaam en stimulerend speelgoed voor kinderen. Het moedigt hen aan om logisch na te denken, vormen en kleuren te herkennen en hand-oog coördinatie te ontwikkelen. Door de dierenpuzzelstukken op de juiste plaats te leggen, leren kinderen over verschillende dieren en hun kenmerken, wat hun kennis en begrip vergroot.

Interactief Speelplezier

De Activiteitenpuzzel biedt interactief speelplezier voor uw kind. Elke keer dat ze een puzzelstuk op de juiste plaats leggen, worden ze beloond met leuke geluiden en melodietjes. Dit stimuleert hun enthousiasme en motiveert hen om door te gaan met spelen en leren. Bovendien bevordert het samen spelen met de puzzel de sociale interactie en het delen van ervaringen.

Duurzaam en Veilig

De Chicco Activiteitenpuzzel Guess the Animal is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en veiligheid garanderen. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen intensief spelen en is vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw kind laten genieten van dit speelgoed, wetende dat het voldoet aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Draagbaar en Gemakkelijk op te Bergen

Dankzij het compacte formaat en het handige opbergvak is de Chicco Activiteitenpuzzel Guess the Animal gemakkelijk mee te nemen en op te bergen. U kunt het speelgoed eenvoudig in uw tas stoppen en meenemen naar verschillende locaties, zodat uw kind altijd en overal kan genieten van het speelplezier en de educatieve voordelen van deze puzzel.

Eigenschappen van de Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal

  • De Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal is gemaakt van stevig en duurzaam materiaal.
  • De puzzel bevat verschillende activiteiten, zoals draaiende wieltjes en schuifjes, om de fijne motoriek van kinderen te stimuleren.
  • De puzzel heeft een kleurrijk en aantrekkelijk ontwerp met afbeeldingen van verschillende dieren.
  • De puzzel is geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden en draagt bij aan de ontwikkeling van hun cognitieve vaardigheden.
  • De puzzel is compact en gemakkelijk mee te nemen, waardoor het een ideaal speelgoed is voor onderweg.

Specificaties:

  • Merk: Chicco
  • Kleur: Multi
  • EAN code: 8058664138531
17,59 Direct uit voorraad leverbaar
Awin Prenatal
Laatste update was op: 03/10/2023 09:21

Deze vrolijke elektronische puzzel van Chicco bestaat uit 5 stukken met verschillende vormlen. De puzzel heeft geluidseffecten en je kindje kan verschillende kleuren, vormen, geluiden en dieren ontdekken.

Wat maakt de Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal in het Multi zo bijzonder?

De Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal is een geweldige manier om de ontwikkeling van je kind te stimuleren. Met kleurrijke afbeeldingen van dieren en verschillende texturen om te voelen, zal je kind zich urenlang vermaken terwijl het leert over vormen en kleuren. De puzzel is ook geweldig voor het ontwikkelen van fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en is gemakkelijk schoon te maken. Kortom, de Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal is een must-have voor elke ouder die op zoek is naar een educatief en leuk speelgoed voor hun kind.

Wat kost de Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal

De prijs van de Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal in de kleur Multi kan je vinden in het onderstaande overzicht. We hebben de prijsgeschiedenis van de Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal voor je bijgehouden in een handige tijdlijn.

Prijs geschiedenis voor Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal

Statistieken

Huidige prijs €17,59 03/10/2023
Hoogste prijs €21,99 19/06/2023
Laagste prijs €17,59 24/09/2023
Sinds 19/06/2023

Laatste prijswijzigingen

€17,59 24/09/2023
€21,99 19/06/2023

De Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal kopen?

De Chicco activiteitenpuzzel Guess the Animal kan je kopen bij de volgende aanbieders. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Chicco kinderwagen?

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken