Bugaboo meerijdplankje comfort review

Op zoek naar de Bugaboo meerijdplankje comfort? Wij hebben een onafhankelijke review geschreven over dit product van Bugaboo waarbij we hebben gekeken naar de specificaties en kostprijs van dit product.

YouTube

Eigenschappen van de Bugaboo meerijdplankje comfort

– Het Bugaboo meerijdplankje comfort is ontworpen om oudere kinderen te vervoeren die te groot zijn voor een kinderwagen, maar nog niet lang genoeg kunnen lopen om lange afstanden af te leggen.
– Het plankje is voorzien van een antislipcoating en een verhoogde rand om ervoor te zorgen dat het kind veilig en comfortabel kan staan terwijl de ouder de kinderwagen duwt.
– Het plankje kan eenvoudig aan de achterkant van de kinderwagen worden bevestigd en kan worden opgeklapt wanneer het niet in gebruik is.
– Het plankje is geschikt voor alle Bugaboo kinderwagens en kan worden gebruikt in combinatie met een wieg, zitje of autostoel.
– Het plankje heeft een gewichtscapaciteit van 20 kg en is gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik.

119,95 Direct uit voorraad leverbaar
Awin Prenatal
Laatste update was op: 03/12/2023 22:42

De Bugaboo comfort meerijdplank is de ideale uitbereiding voor je Bugaboo kinderwagen. Dankzij het afneembare stoeltje kan je kindje op het plankje zitten of staan. De meerijdplank is in slechts een paar klikken te bevestigen op je kinderwagen. Om de meerijdplank aan je Bugaboo kinderwagen te bevestigen zijn extra adapters benodigd. Deze adapters zijn niet inbegrepen en zijn los verkrijgbaar voor de Bugaboo Cameleon, Bee, Donkey en Buffalo. Bij de Bugaboo Fox, Fox2 en Bugaboo Bee5, Bee6 en Bugaboo Ant kan je het meerijdplankje direct aan het onderstel bevestigen.

119,95 Direct uit voorraad leverbaar
Awin Bugaboo
Laatste update was op: 03/12/2023 22:42

HetBugaboo comfort meerijdplankje is ideaal als je op pad gaat met baby en peuter. Met een paar klikken is je kinderwagen nog veelzijdiger, zodat je gemakkelijk lange wandelingen kunt maken met je kinderen. Je peuter kan meelopen of even gaan zitten als hij of zij moe is. Het meerijdplankje is gemakkelijk te bevestigen op elke Bugaboo kinderwagen als je het gebruikt met een bijpassende Bugaboo adapter. Dankzij de flexibele positie van het plankje, links of rechts naast het midden van de duwbeugel, heb jij alle ruimte om te lopen. En als je het plankje niet gebruikt kun je het gemakkelijk omhoog klappen of verwijderen. Het Bugaboo Comfort meerijdplankje is geschikt voor alle Bugaboo kinderwagens:Bugaboo Ant (geen adapter nodig)Bugaboo Fox en Bugaboo Fox 2 (geen adapter nodig)Bugaboo Cameleon (model 2007) en Bugaboo Cameleon 3 (in combinatie met de Bugaboo Cameleon 3 adapter)Bugaboo Bee (model 2010) en Bugaboo Bee 3 (in combinatie met de Bugaboo Bee 3 adapter), Bugaboo Bee 5 (geen adapter nodig) en Bugaboo Bee 6 (geen adapter nodig)Bugaboo Donkey en Bugaboo Buffalo (in combinatie met de Bugaboo Donkey/ Buffalo adapter)maximale capaciteit is 20 kg

Wat maakt de Bugaboo meerijdplankje comfort zo bijzonder?

Het Bugaboo meerijdplankje comfort is de perfecte oplossing voor ouders met een peuter die niet meer in de kinderwagen wil zitten. Het plankje is eenvoudig te bevestigen aan de kinderwagen en biedt een comfortabele en veilige rit voor het kind. Het plankje heeft een antislipcoating en is voorzien van een zachte bekleding voor extra comfort. Het is geschikt voor kinderen tot 20 kg en kan worden opgeklapt wanneer het niet in gebruik is. Met het Bugaboo meerijdplankje comfort kunnen ouders gemakkelijk hun kinderen meenemen op avontuur zonder zich zorgen te maken over vermoeide voetjes.

€119,95
Direct uit voorraad leverbaar
Prenatal.nl
€119,95
Direct uit voorraad leverbaar
Bugaboo.com

Wat kost de Bugaboo meerijdplankje comfort

De prijs van de Bugaboo meerijdplankje comfort in de kleur geen kleurcode kan je vinden in het onderstaande overzicht. We hebben de prijsgeschiedenis van de Bugaboo meerijdplankje comfort voor je bijgehouden in een handige tijdlijn.

Prijs geschiedenis voor Bugaboo meerijdplankje comfort

Statistieken

Huidige prijs €119,95 03/12/2023
Hoogste prijs €119,95 09/10/2023
Laagste prijs €95,96 24/09/2023
Sinds 24/09/2023

Laatste prijswijzigingen

€119,95 30/11/2023
€107,95 18/11/2023
€119,95 09/10/2023
€95,96 24/09/2023

De Bugaboo meerijdplankje comfort kopen?

De Bugaboo meerijdplankje comfort kan je kopen bij de volgende aanbieders. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Bugaboo kinderwagen?

€119,95
Direct uit voorraad leverbaar
Prenatal.nl
€119,95
Direct uit voorraad leverbaar
Bugaboo.com

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken