Bugaboo Donkey5 basis review

Op zoek naar de Bugaboo Donkey5 basis in de kleur graphite midnight black,midnight black? Wij hebben een onafhankelijke review geschreven over dit product van Bugaboo waarbij we hebben gekeken naar de specificaties en kostprijs van dit product.

YouTube

Eigenschappen van de Bugaboo Donkey5 basis

– De Bugaboo Donkey5 basis is een modulaire kinderwagen die kan worden aangepast aan de behoeften van een groeiend gezin.
– Het heeft een robuust en duurzaam frame dat geschikt is voor zowel stedelijke als off-road omgevingen.
– De basis heeft een omkeerbare stoel die kan worden aangepast aan de leeftijd en grootte van het kind, en kan worden omgezet in een wieg voor pasgeborenen.
– Het heeft een grote opbergmand onder de stoel die gemakkelijk toegankelijk is en voldoende ruimte biedt voor boodschappen en andere benodigdheden.
– De basis is compatibel met verschillende accessoires, zoals autostoeltjes en reiswiegen, waardoor het een veelzijdige en praktische keuze is voor ouders die op zoek zijn naar een kinderwagen die aan hun behoeften voldoet.

1.379,00 Direct uit voorraad leverbaar
Awin Prenatal
Laatste update was op: 09/12/2023 23:03

Maak kennis met de Bugaboo Donkey 5-de kinderwagen die meegroeit met je gezin. De Bugaboo Donkey 5 is veelzijdig, soepel te besturen en klaar voor de toekomst. De wagen kan in verschillende configuraties worden gebruikt, in slechts 3 klikken bouw jij je Bugaboo Donkey5 kinderwagen om van mono naar duo of tweeling wagen! Met deze veelzijdige kinderwagen breng je je kindjes dichter bij elkaar dan ooit, doordat je ze in deze kinderwagen naast elkaar kan plaatsen. Met een temperatuurregelende wieg, een quick-click gordel voor extra gemak en veiligheid en een premium waterafstotende bekleding zijn je kinderen ook van alle comfort voorzien. Personaliseer je Donkey5 met een zee aan accessoires en nieuwe kleuren.

Wat maakt de Bugaboo Donkey5 basis in het graphite midnight black,midnight black zo bijzonder?

De Bugaboo Donkey5 basis is de perfecte keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veelzijdige kinderwagen die meegroeit met hun gezin. Met de mogelijkheid om te worden omgezet van een enkele kinderwagen naar een dubbele kinderwagen, biedt de Donkey5 basis de flexibiliteit die nodig is om aan de behoeften van uw gezin te voldoen. Het is ook gemakkelijk te manoeuvreren en biedt een soepele rit voor uw kinderen. Met zijn stijlvolle ontwerp en hoogwaardige materialen is de Bugaboo Donkey5 basis een investering die de tand des tijds zal doorstaan.

€1.379,00
Direct uit voorraad leverbaar
Prenatal.nl

Wat kost de Bugaboo Donkey5 basis

De prijs van de Bugaboo Donkey5 basis in de kleur graphite midnight black,midnight black kan je vinden in het onderstaande overzicht. We hebben de prijsgeschiedenis van de Bugaboo Donkey5 basis voor je bijgehouden in een handige tijdlijn.

Prijs geschiedenis voor Bugaboo Donkey5 basis

Statistieken

Huidige prijs €1.379,00 09/12/2023
Hoogste prijs €1.379,00 18/09/2023
Laagste prijs €1.379,00 18/09/2023
Sinds 18/09/2023

Laatste prijswijzigingen

€1.379,00 18/09/2023

De Bugaboo Donkey5 basis kopen?

De Bugaboo Donkey5 basis kan je kopen bij de volgende aanbieders. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Bugaboo kinderwagen?

€1.379,00
Direct uit voorraad leverbaar
Prenatal.nl

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken