Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi review

Op zoek naar de Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi in de kleur black? Wij hebben een onafhankelijke review geschreven over dit product van Bugaboo waarbij we hebben gekeken naar de specificaties en kostprijs van dit product.

Eigenschappen van de Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi

– De Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi is speciaal ontworpen om Maxi-Cosi autostoeltjes op de Bugaboo Donkey kinderwagen te bevestigen.
– De adapter is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en zorgt voor een veilige en stabiele bevestiging van het autostoeltje op de kinderwagen.
– De adapter is compatibel met verschillende Maxi-Cosi autostoeltjes, waaronder de Pebble, Pebble Plus, CabrioFix en Citi.
– De adapter is gemaakt van hoogwaardige materialen en is duurzaam en stevig, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.
– De adapter is licht van gewicht en gemakkelijk te dragen, waardoor hij ideaal is voor ouders die vaak onderweg zijn en hun kinderwagen en autostoeltje gemakkelijk willen kunnen combineren.

51,96 Direct uit voorraad leverbaar
Awin Prenatal NL - FamilyBlend
Laatste update was op: 30/09/2023 09:11

Koppelt de autostoel makkelijk en veilig aan de Bugaboo Donkey. Het klik en go systeem maakt het makkelijk om snel van de auto naar de kinderwagen over te schakelen en weer terug. Deze adapter is geschikt voor de volgende Maxi-Cosi autostoelen: Pebble en Cabriofix.

55,21 Niet op voorraad
Awin Babypark NL - FamilyBlend
Laatste update was op: 30/09/2023 09:11

Bugaboo Donkey Mono Autostoel Adapters
De Bugaboo Donkey Mono Autostoel Adapters zijn geschikt voor de meeste autostoeltjes zoals de Joie Gemm autostoeltje, Maxi-Cosi Pebble, Cabriofix en Citi. Te gebruiken in Mono en Duo configuratie.
Eigenschappen

- Adapterset voor de Bugaboo Donkey Mono
- Geschikt voor de meeste autostoeltjes
- Gemaakt van hoogwaardig materiaal

Wat maakt de Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi in het black zo bijzonder?

De Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi is een absolute must-have voor ouders die op zoek zijn naar gemak en comfort. Met deze adapter kun je je Maxi-Cosi autostoeltje eenvoudig bevestigen op je Bugaboo Donkey kinderwagen, waardoor je kindje veilig en comfortabel kan reizen. De adapter is zeer eenvoudig te installeren en past perfect op de kinderwagen. Bovendien is de adapter gemaakt van hoogwaardige materialen en is hij zeer duurzaam. Kortom, als je op zoek bent naar een adapter die je leven als ouder gemakkelijker maakt, dan is de Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi de perfecte keuze!

Wat kost de Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi

De prijs van de Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi in de kleur black kan je vinden in het onderstaande overzicht. We hebben de prijsgeschiedenis van de Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi voor je bijgehouden in een handige tijdlijn.

Prijs geschiedenis voor Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi

Statistieken

Huidige prijs €51,96 30/09/2023
Hoogste prijs €64,95 15/04/2023
Laagste prijs €51,96 24/09/2023
Sinds 15/04/2023

Laatste prijswijzigingen

€51,96 24/09/2023
€64,95 02/06/2023
€55,21 27/05/2023
€64,95 15/04/2023

De Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi kopen?

De Bugaboo Donkey mono adapter voor Maxi-Cosi kan je kopen bij de volgende aanbieders. Ben jij de nieuwe eigenaar van deze Bugaboo kinderwagen?

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken