Blender kopen? Dit zijn de beste blenders voor babyvoeding

Voor je baby wil je natuurlijk altijd het beste. Daarom wil je zelf de babyhapjes maken, als je kindje eraan toe is om nieuw voedsel te proberen. Dat is een goed idee. Want door het eten voor je baby zelf te maken, weet je precies wat je baby eet, blijven de vitamines beter behouden en hoef je niet bang te zijn voor verborgen zout en suikers in de voeding van je baby. Bovendien is het een stuk goedkoper om de babyhapjes zelf te maken dan ze kant en klaar te kopen. Daarbij is het ook nog eens milieuvriendelijker om zelf te koken voor je baby, want je koopt geen onnodige verpakkingen meer. Om de beste babyhapjes te maken heb je wel een goede blender nodig. Gelukkig hebben wij een selectie gemaakt van de beste blenders voor babyvoeding.

Inhoud van dit artikel

Waar moet een goede blender voor babyvoeding aan voldoen?

Misschien heb je al wel eens geprobeerd om een babyhapje te pureren met een staafmixer. Dat gaat wel, maar een staafmixer kan de babyvoeding niet zo glad maken als een blender en het duurt veel langer. Dat is dus de belangrijkste eigenschap waar je op moet letten als je een blender voor babyvoeding gaat kopen. Het eten moet goed glad worden zonder stukjes, zodat je baby het makkelijk kan eten en zich niet verslikt. Daarnaast moet het eten snel gepureerd kunnen worden, want het leven met een baby is al druk genoeg. Daarnaast is het handig als het apparaat hittebestendig is. Dan kan je meteen na het koken pureren en kan je je baby direct een warm hapje geven. Bovendien kan je de beste blender snel en makkelijk schoonmaken. Dat scheelt je nog meer tijd.

Dit zijn de vijf beste blenders voor babyvoeding

Om je te helpen de juiste blender voor baby voeding te kiezen, hebben we een selectie gemaakt van de vijf beste blenders. Als je een van deze blender kiest, zal je zeker niet teleurgesteld worden.

Deplay Babyblender

De Deplay babyblender blendt niet alleen het eten tot het helemaal zacht is, het stoomt de voeding ook. Stoom de vis, groente en fruit en vlees tot het gaar is en blend daarna voor een heerlijk warm hapje. De blender heeft bovendien een handige schoonmaak- en steriliseerfunctie, zodat het eten voor je baby altijd veilig is. Door de grote capaciteit kan je meerdere maaltijden tegelijk maken, die je in de bijgeleverde herbruikbare zakjes kan bewaren.

Philips Avent SCF883

De Philips Avent Stomer/Blender is een handig vier-in-één apparaat. Je kan het namelijk gebruiken om eten te ontdooien, op te warmen, te stomen en te blenden. Je maakt de groente en vis op een gezonde manier klaar door te stomen. Zo blijven de meeste gezonde voedingsstoffen behouden. Met de kan van een liter kan je tot wel vier babymaaltijden in een keer maken. Je krijgt er een handig receptenboekje bij voor leuke ideeën. Stoom eerst alles gaar en zet dan de blender baby aan voor gezonde, perfecte gladde babyhapjes.

Nutribullet baby bullet blender

Deze handige babyblender van Nutribullet heeft zo’n groot vermogen dat het babyhapje in een mum van tijd klaar is. Bovendien krijg je handige potjes meegeleverd, waar je de gemaakte hapjes in kan bewaren. Deze vrolijke potjes zijn al snel de favoriet van je kindje. Alles behalve de basisunit en het messenblad kan in de vaatwasser, dus schoonmaken is zo gebeurd. Deze blender voor babyvoeding kan niet verwarmen, dus je moet het voedsel eerst zelf gaar koken, voordat je het kan blenden.

Béaba Stoomkoker-Mixer

Met de Babycook steomkoker stoom je het eten eerst gaar en vervolgens maak je het fijn en mix je alles door elkaar. Zo kan je binnen 20 minuten een heerlijk babyhapje maken. Je hoort vanzelf waanneer het klaar is door het geluidssignaal. Je hoeft er dus niet bij te blijven. Door het doorzichtige stoommandje kan je in de gaten houden wat er met het eten gebeurt. De Babycook is ook geschikt om te ontdooien en een babyhapje op te warmen.

NuCare QuietBlend

De naam van deze blender voor baby voeding zegt het al, hij is erg stil. Wel zo fijn met een baby die moeilijk slaapt. Met de NuCare kan je alles met hetzelfde apparaat. Je stoomt het eten, waarbij de belangrijke vitamines bewaard blijven. Daarna mix je alles super glad. Zo kan je het babyhapje meteen warm aan je baby geven. Maar als het eten koud is, kan je het met de Quietblend ook eenvoudig opwarmen tot de perfecte temperatuur. Hij is veilig in gebruik en gaat automatisch uit als hij langere tijd niet gebruikt wordt.

Dit is de beste blender

Alle besproken blenders zijn uitstekende apparaten, waar je uitstekend je babyvoeding mee kan klaarmaken. Maar wat is de beste blender om te kopen? Onze favoriet is de Philips Avent. Met dit apparaat kan je namelijk niet alleen blenden, maar ook het eten klaar stomen. Door te stomen blijven alle vitamines behouden en voed je je kind dus met ultragezond eten. Bovendien bespaart het je afwas, omdat je niet eerst met pannen in de weer hoeft en dat bespaart je weer tijd. Hij is makkelijk schoon te maken en is van uitstekende kwaliteit. Gebruikers van deze blender voor babyvoeding zijn erg enthousiast en geven hoge cijfers bij hun beoordeling. Gun je jezelf en je baby dus de beste blender om zelf de lekkerste babyvoeding te maken.

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken