15 leuke cadeaus voor zwangere vrouwen

Hoe vind je het leukste cadeau voor zwangere vrouwen? Dit is echt geen eenvoudige opgave en vooral niet wanneer het gaat om je zus, vriendin of collega. Zwangere vrouwen worden namelijk vaak al overspoeld met cadeautjes en deze zijn meestal bedoeld voor na de bevalling of zelfs voor de baby. Toch zijn er cadeaus voor zwangere vrouwen waar ze echt wat aan hebben, dit zijn onze tips:

Tip 1: Geef een praktisch cadeau

Een mooie kaart sturen, haar een massage-bon geven of ‘gewoon’ een praktisch cadeau? Wat je op weg kan helpen: Waar houdt ze van, wat voor een persoon is ze en heeft ze wel eens een keer iets benoemd wat ze nodig had? Praktisch en persoonlijk zijn de kernwoorden voor een zwangere vrouw, dan zit je altijd goed.

Tip 2: Geef iets wat tijdens de zwangerschap gebruikt kan worden

Veel zwangere vrouwen krijgen iets voor de baby. Maar vergeet niet dat de mama in spé zelf ook leuke en originele zwangerschapscadeau’s kan gebruiken. Vaak heeft ze voor de baby al genoeg. Het fijnste is dat ze dit cadeau dan meteen kan gebruiken, zoals een lekkere badgel, bodylotion om daarmee haar zwangere buik in te smeren (of daarna). Als je wél voor een cadeau voor de baby gaat, geef dan ook iets wat direct gebruikt kan worden door de trotse ouders. Het leven na een geboorte is hectisch genoeg en alle cadeaus die de kraamtijd (en daarna) gemakkelijker maken is meegenomen.

Tip 3: Maak het persoonlijk

Natuurlijk is het leuk om een knuffel, voorleesboek, puzzel, kinderbestek, of een zilveren baby-armbandje te krijgen (allemaal tips!), maar wanneer dit ook nog eens gepersonaliseerd met naam is, is dit helemaal speciaal. Dus nogmaals: iets persoonlijk maken, is het kernwoord en bedenk of het past bij de toekomstige mama.

De 15 leukste cadeaus voor zwangere vrouwen

1

Persoonlijk kraampakket

Verwen de zwangere vrouw met een heerlijk kraampakket waar ze ook echt iets aan heeft vóór de bevalling. Dit is veel leuker dan een cadeau voor de baby of voor na de bevalling. Een heerlijk verwenpakket doet de zwangere vrouw goed!
2

Een zachte badjas

Je denkt er niet snel aan, maar een badjas is een ontzettend leuk cadeau voor zwangere vrouwen. De zwangere kan dan tijdens haar verlof heerlijk rondslenteren in de badjas en geniet optimaal van het comfort.
3

Persoonlijke aftelkalender

Is je vriendin of zus iemand die echt niet kan wachten tot de geboorte van de baby? Dan is een aftelkalender het ideale cadeau voor tijdens de zwangerschap. Via de knop kan je zelf een persoonlijke aftelkalender maken.
4

Babymoon

Een babymoon, ofwel dagje weg met vriendinnen is voor de hele vriendinnengroep leuk. Ga erop uit en geniet van de gezelligheid zolang de zwangerschap het toelaat.
5

Zwangerschapsfotoshoot

Hoe leuk is het om met je mooie zwangere buik een fotoshoot te maken? Deze krijgen als cadeau is natuurlijk al helemaal geweldig. Een zwangerschapsfotoshoot echt een leuk cadeau om als vriendin, zus of collega te geven.
6

Buikbeeldje

Leg de mooiste herinnering vast met een buikbeeld. Als vriendin, zus of moeder wil je dit toch geven aan de zwangere? Wat een prachtig zwangerschap cadeau voor het bewaren van herinneringen!
7

Een vriendenboekje

De naam, de datum en het geslacht geraden door je vriendinnen in een vriendenboekje. Kijk tijdens en na je zwangerschap terug op deze grappige en leuke verhalen van je familie en vrienden.
8

Koffertje met babyspullen

De vluchtkoffer is leuk om in te pakken, maar nog leuker om te geven. Alles wat je nodig hebt voor de bevalling in één koffer verzameld. Maak deze koffer nog wat leuker met persoonlijke spullen en je hebt een geweldig zwangerschap cadeau.
9

Lekkere geurstokjes

Met alle zintuigen op scherp is geur een belangrijk onderdeel in huis voor de zwangere vrouw. Geurstokjes zijn daarom een leuk cadeau om te geven tijdens de zwangerschap.
10

Bio Oil voor de droge huid

Deze Bio Oil verzorgt de droge huid van de zwangere vrouw en geeft een heerlijk verzorgend gevoel. Deze gel beschikt over een baanbrekende nieuwe formule die droge huid maximaal bestrijd.
16,9921,99
11

Luiertaart maken

Een taart van luiers is een van de leukste cadeaus om te geven tijdens de babyshower. Blauw of roze, de luiertaart doet het altijd goed!
12

Abonnement van Storytel

De verlofperiode doorkomen is een stuk makkelijker met Storytel. Beluister de beste boeken en ga er even heerlijk voor zitten. Je zwangere vriendin rust gunnen? Met een Storytel abonnement zit je zeker goed!
12,99 p/m
13

Zwangerschapskussen

Deze zwangerschapskussens zijn is ideaal voor tijdens en buiten de zwangerschap. De zwangere komt pas echt tot rust met een goed kussen. Deze wil je toch cadeau geven?
14

Een luiertas

De luiertas mag niet ontbreken na de bevalling. Toch denken niet veel zwangere vrouwen hieraan. Geef deze tas dan cadeau en maak de zwangere blij!
15

Eten

Wat zwangere vrouwen het liefste hebben tijdens de zwangerschap? Eten! Geef een etentje cadeau en je maakt altijd een goede beurt!

Reviews

Laat een reactie achter

Kids Plaats
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken